Akupunktur hjælper dig med dine smerter

Lider du af smerter i ryggen, nakken, skulderen, hovedet, armen eller benet? Så er der stor sandsynlighed for, at Boel Akupunktur kan hjælpe dig på vej. Ja, faktisk har vi mulighed for at behandle et utroligt bredt spektrum af patienter, og vi hjælper patienter med en lang række forskellige smerter og sygdomme. Vi giver alternativ behandling ved at bruge en moderne form for akupunktur. Denne teknik har gennem tiden vist sig at være meget effektiv på diverse sygdomme og lidelser.

Derfor vil vi selvfølgelig også gerne hjælpe dig med dine smerter eller andre lidelser. Vi kræver ikke, at du kaster dig ud i lange træningsforløb eller indtager medicin. Modsat går vi efter hurtige og effektive resultater, hvor du oplever en tydelig bedring inden for kort tid. Sker der mod forventning ikke forbedring inden for en fastsat tidsperiode, så standser vi forløbet igen. 

På hjemmesiden kan du læse mere om de enkelte lidelser og sygdomme, vi har mulighed for at afhjælpe. Du kan også lære mere om os som klinik, og om hvordan vi arbejder. Bestil tid til din første behandling og oplev selv resultaterne på egen krop. Du vil blive overrasket over, hvor stor en effekt et par nåle kan have!