Alternativ behandling virker mod øjenlidelser!

Kender du en, der døjer med smerter eller sygdom, som de ikke rigtig kan komme af med? Måske gør du det selv? Faktisk går rigtig mange voksne danskere rundt med en lidelse eller et problem, som de ikke har kunne få behandlet hos lægen eller andre behandlere. Derfor er vi hos Boel Akupunktur glade for, at vi kan tilbyde dig alternativ behandling mod dine smerter eller din sygdom. Vi synes nemlig ikke, at nogen blot skal lære at ‘leve med smerterne’ eller ‘vænne sig til sygdommen’. 

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og gennem tiden har vi oplevet fantastiske resultater på en lang række områder. Internationalt set er vi især anerkendt for vores øjenbehandlinger. Her har vi blandt andet mulighed for at hjælpe patienter med grå stær (glaucom) eller AMD (øjenforkalkning). Vores AcuNova akupunktur kan hjælpe disse patienter til at opnå et bedre syn – noget som lægerne ellers har opgivet.

Er du interesseret i at høre mere om os, og hvad vi laver, så besøg vores hjemmeside i dag. Her kan du også læse mere om de enkelte lidelser og sygdomme samt se, hvad vi kan hjælpe dig med. Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os!