Alternativ behandling

Mange kan hurtigt komme til at føle sig meget magtesløse og opgivende efter et langt sygdomsforløb, eller efter at være blevet erklæret kronisk syg. Men hos Acunova mener vi ikke, at alle disse ‘kroniske’ sygdomme er så umulige at behandle eller lindre, som lægerne påstår. Vi tilbyder alternativ behandling af mange lidelser i form af moderne og traditionel kinesisk akupunktur. 

Vi har for eksempel erfaring med patienter med forskellige gigtsygdomme, diskusprolapser, øjenlidelser som Grå Stær, nakkesmerter, migræne og sportsskader. På vores hjemmeside http://acunova.dk/ kan du læse mere om de enkelte sygdomme og om, hvilke behandlinger, vi kan tilbyde for dem. Du kan desuden høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de har oplevet behandlingsforløbet hos os. 

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vores behandlere kan du finde i både København og Midtjylland. Vores hold af professionelle er meget dygtige og har erfaringer på en lang række områder. Vi går højt op i, at vores patienter altid skal føle sig velkomne og forsøger at skabe et behageligt og afslappet miljø. Ring til os allerede i dag og få en uforpligtende snak, og lad os fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din lidelse.