Boel Akupunktur er specialister i alternativ behandling

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, hvor vi tilbyder alternativ behandling i form af akupunktur. Vi anvender traditionel og moderne kinesisk akupunktur til at behandle en lang række lidelser, og det har vi gode erfaringer med! I vores behandling anvender vi tynde nåle, som vi sætter ind på meget specifikke punkter på kroppen. Derved opnås nogle positive effekter som for eksempel en øget blodgennemstrømning. 

Vores patienter kommer ofte ind på et tidspunkt, hvor de allerede har søgt anden behandling, ofte hos en læge. Her får mange af dem at vide, at der ikke er noget at gøre for at bedre situationen – andet end smertestillende medicin, træning, hvile eller lignende. Dette gælder blandt andet øjenlidelsen grøn stær, diskusprolapser, iskiassmerter, skinnebensbetændelse og meget andet. Hos Boel Akupunktur vil vi ikke acceptere dette. Vi vil se resultater efter kun en kort periode i behandling, og sker dette mod forventning ikke, så vælger vi ofte at standse behandlingsforløbet. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvilke lidelser og sygdomme, der kan behandles med akupunktur, så besøg AcuNovas hjemmeside i dag. Her kan du selvfølgelig også læse mere om, hvem vi er, og hvor du kan finde os. Vi står altid klar til at hjælpe!