Alternativ behandling med AcuNova akupunktur

Vidste du, at alternativ behandling kan hjælpe rigtig mange patienter? Og vidste du desuden, at man med akupunktur kan behandle en lang række smertetilstande, øjenlidelser, “kroniske” sygdomme og gigtsygdomme? Nej, det er de fleste ikke klar over, men ikke desto mindre er det sådan, det forholder sig.

Hos Boel Akupunktur er vi specialister inden for alternativ behandling. Vi anvender den førende form for moderne akupunktur, som vi kalder AcuNova akupunktur (tidligere kaldet Akupunktur 2000). Vores behandlere holder til på vores klinikker i København og Midtjylland og består af akupunktører med mange års erfaring. Uanset hvilken af vores tre behandlere, du får fat i, så er du i hænderne på en af Danmarks mest erfarne og kompetente akupunktører. 

På vores hjemmeside http://acunova.dk/ kan du læse meget mere om os, og om hvad og hvordan vi har mulighed for at behandle. Du kan desuden læse mere om de enkelte sygdomme og lidelser og høre en lang række af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de har oplevet vores behandlingsforløb, og hvilke resultater de har opnået. På hjemmesiden kan du også bestille tid til din første behandling! Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os og få en snak om lige netop din situation.