Prøv akupunktur i dag og oplev resultaterne!

For nogle er alternativ behandling en helt fremmed verden, og for mange stopper behandlingsforløbet hos lægen. Hvis man her har fået at vide, at der ikke er mere at gøre, at man må leve med smerterne eller sygdommen, så vælger man at acceptere dette. Men faktisk kan akupunktur her gøre en forskel for rigtig mange – og det gælder også patienter, som er blevet erklæret kronisk syge.

Hos Boel Akupunktur anvender vi en moderne form for akupunktur kaldet AcuNova, og vi er en af Europas førende klinikker på området! Vores dygtige behandlere har erfaring med at behandle en lang række lidelser og sygdomme. Dette gælder blandt andet diverse smerter (migræne, rygsmerter, diskusprolaps, iskias mm.), sportsskader og overbelastningsskader, øjenlidelser såsom grå stær og mange, mange flere. 

På vores hjemmeside, http://acunova.dk/, kan du læse meget mere om de forskellige lidelser, og om hvordan vi kan behandle dem. Her kan du også høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de har oplevet behandlingsforløbet, og hvilke resultater, de har opnået. Er du stadig i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, så giv os et kald i dag og få en uforpligtende snak om din situation. Vi glæder os til at høre fra dig!