Hvad er en god alternativ behandler?

En god alternativ behandler lytter til sine patienter

En god alternativ behandler er en, der tager sig godt af sine patienter. En god alternativ behandler er interesseret i sine patienters kropslige problemer, psykiske klage punkter og deres liv.

En god alternativ behandler er ikke kun interesseret i en legemsdel. Når en patient kommer med smerter i maven skal behandleren være villig til at lytte til patientens ægteskabelige problemer i tillæg til mave situationen.

Det betyder ikke at behandleren skal behandle til højre og venstre for at forsøge at afhjælpe alle lidelser og vanskeligheder patienten har i livet. Men det betyder, at hun altid skal være villig til at lytte til de genvorligheder som patienten har i livet.

Lyt altid til dine patienter!

En af de største grunde til irritation, som patienter har med lægerne, er at mange af dem ikke vil lytte til patienten. Så regel nummer et for en behandler: lyt altid til det patienten ønsker at fortælle dig!

Det er ikke altid, at du behøver at agere på det. Det er jo ikke altid, at den ting, som patienten tror er årsagen til deres problemer, er den rigtige årsag.

Forstå patientens problem

Regel nummer to, er at du altid skal forstå patientens situation, problem eller lidelse før du begynder at behandle. Når en patient kommer til dig og gerne vil behandles, fordi han har det dårligt, skal du først spørge ind til det eller undersøge patienten, indtil du forstår situationen. Hvis patienten har fået en latinsk diagnose fra lægen, er det en god idé at slå det navn op på Google, før du behandler. På den måde ved du, hvad du har med at gøre.

Hvis du kan følge de 2 simple regler, vil dine patienter elske dig og dine resultater vil formentlig blive endnu bedre end de er i dag. De to regler har jeg lært af den kendte akupunktør John Boel, som ejer Boel Akupunktur.

Her kan du læse et super blog indlæg fra bloggeren “Min Stemme”. Det forklare, hvorfor alternativ behandling er i så kraftig vækst i Danmark. Indlægget er et must read for alle, der er interesseret i alternativ behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *