Gør akupunktur ondt?

Akupunktur er en form for alternativ behandling, hvor man stikker nåle i huden på folk på bestemte punkter. Behandlingen kan bruges til at lindre smerter og afhjælpe en lang rækker lidelser og sygdomme. Det kan lyde smertefuldt at få stukket nåle i huden. Som regel vil det da også være noget, man kan mærke, men ikke noget, der er decideret smertefuldt.  

På professionelle akupunkturklinikker som Acunova har deres akupunktører mange års erfaring med akupunktur. De kan derfor stikke nålen i huden, så man mærker det mindst muligt. Akupunkturpunkter sidder på hele kroppen. Det kommer derfor også an på, hvilke akupunkturpunkter der skal bruges til at lindre ens smerter. 

Acunova har selv fundet frem til en lang række akupunkturpunkter. Nogle af dem er det svært at undgå, at det gør lidt ondt, men som regel vil det ikke være noget, man tænker over. Formålet med behandlingen er jo heller ikke, at det skal gøre ondt. Det er jo netop, at det skal holde op med at gøre ondt. Hvis man har lidt at tennisalbue eller migræne i lang tid, vil et nålestik ikke være meget i sammenligning med det. Hvis man kan blive rask af det, er det jo i hvert fald værd at prøve af.